Rólunk

A Difference Kft. kőforgalmazással, épület és díszítőszobrászattal foglalkozó vállalkozás. Társaságunk kőburkolatokat és térköveket importál a világ minden tájáról. Közvetlen a bányákból importált gránit, márvány, mészkő, travertin, porfír és egyéb kövek forgalmazása mellett hazai mészkövet és márványt is kínálunk Kedves Vásárlóinknak.
Az alapítók több mint tízéves tapasztalattal rendelkeznek az építőiparnak e csodálatos ágazatában. Néhány korábbi munkánkat megtekinthetik a galériában található fényképeken. Kedvező áraink számos bányával kialakított közvetlen kapcsolatunknak köszönhetők.
Épületszobrász szakembereink rendelkezésükre állnak az épületek homlokzati kialakításában, felújításában. Emellett szívesen elvégezzük a műemlék, vagy műemlék jellegű épületek, templomok és kastélyok restaurálását. Szakembergárdánk több évtizedes tapasztalattal, számos kiemelkedő referenciamunkával rendelkezik, ami garantálja a kiváló minőséget.
Szobrász és díszítőszobrász szakembereink a legmerészebb belsőépítészeti vágyaikat is magas színvonalon megvalósítják.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít e csodálatos szakmában rejlő lehetőségek szélesítésére. Ebben az egyidejűleg táguló és zsugorodó világunkban az országhatárok már nem elsősorban akadályokat jelentenek, hanem átlépésük egy másik kultúra megismerésének lehetőségét hordozza. A szélesedő gazdasági kapcsolatok új anyagok és technológiák jelenlétét teszik lehetővé, és mi egyre több lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára ezek megismerésére is.

Honlapunkon látható kövek kialakulásához szükséges idő évmilliókban, sőt inkább évmilliárdokban mérhető. Színeik, struktúrájuk egy-egy történetet mondanak el. Célunk, hogy építészeti megoldások széles skáláját mutathassuk be a természet e csodálatos megnyilvánulásán keresztül. Kocka térburkoló kövektől a lapburkolatokon keresztül a forradalminak számító, akár 0,3 mm vastag átvilágítható kövek is kínálati palettánk részét képezik.
Kérjük, hogy Ön is tiszteljen meg a bizalmával! Elképzeléseinek megvalósításában partnerei vagyunk!

 

Szöllősi Gábor, ügyvezető Szöllősi Enikő, tanácsadó Vasváryné Oláh Melinda,  beszerzési és értékesítési koordinátor
Szöllősi Gábor
ügyvezető
Szöllősi Enikő
tanácsadó
Vasváryné Oláh Melinda
beszerzési és értékesítési koordinátor
Ugrás a kezdölapra      Gránit, márvány, mészkő, terméskő, gránitmosdótálak, sírkő, mediterrán kövek, kockakő, bazalt, porfír, kvarcit, homokkő, - Difference Kft Ugrás a lap tetejére

Hívjon bizalommal!

Tel: +36 (30) 383-3028

Email címünk:
difference@difference.hu

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!