Ultravékony kőtáblák

A csúcstechnika tette lehetővé azt a csodát melyre a kőipar már oly régen várt. Lehetővé vált ugyanis, 3 mm vékony kőszeletek vágása. Teljesen új és még ismeretlen dimenziók nyíltak ezáltal. Lehetővé válik akár luxus yachtok, repülők, fürdőszobák mennyezetének gránittal, vagy márvánnyal való burkolása is. Az igény szerinti vastagságú kőlapot ugyanis alumíniumra ragasztva maximális teherbírást érünk el, azonban négyzetmétersúly mintegy 8 kg is lehet.

A táblák 3 vagy 5 milliméter vastagságú kőszeletből, alumínium hordozórétegekből  és egy rugalmasságot segítő anyagrétegből állnak. Súlya:12 kg/m2. Kiválón alkalmas nagy felületek gyors burkolására, fürdőszobák falburkolatának,  padlóburkolatnak, stb...Csak a képzelet szabhat határt. Jó hőszigetelő, így nem olyan hideg padlófűtés nélkül, mint a hagyományos kőburkolatok. 

Bezár
Termékek száma: 2Ultravékony gránit tábla


Típus: Tan Sand gránit
Szín: drapp
Méret: 120*60*0,3 cm
Felhasználás: díszítőelemként, falburkolatként, cégtáblaként (gravírozható)Ultravékony gránit tábla


Típus: Tiansan Red és Light Grey gránit
Szín: vörös és szürke
Méret: 120*60*0,3 cm
Felhasználás: díszítőelemként, falburkolatként, cégtáblaként (gravírozható)
Ugrás a kezdölapra      Gránit, márvány, mészkő, terméskő, gránitmosdótálak, sírkő, mediterrán kövek, kockakő, bazalt, porfír, kvarcit, homokkő, - Difference Kft Ugrás a lap tetejére

Hívjon bizalommal!

Tel: +36 (30) 383-3028

Email címünk:
difference@difference.hu

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!