Építészeképítőipari kivitelezők figyelmébe

 

A Difference Kft. kőforgalmazással, épület- és díszítőszobrászattal foglalkozó vállalkozás. Társaságunk kőburkolatokat és térköveket importál a világ minden tájáról, jelenleg több mint 20 országból, rendkívül széles minta és formagazdagságban, kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. Kedvező áraink számos bányával kialakított közvetlen kapcsolatunknak köszönhetők.

Épületszobrász szakembereink rendelkezésükre állnak az épületek homlokzati kialakításában, felújításában. Emellett szívesen elvégezzük a műemlék, vagy műemlék jellegű épületek, templomok és kastélyok restaurálását. Szakembergárdánk több évtizedes tapasztalattal, számos kiemelkedő referenciamunkával rendelkezik, ami garantálja a kiváló minőséget. 
Szobrász és díszítőszobrász szakembereink a legmerészebb belsőépítészeti vágyaikat is magas színvonalon megvalósítják.

Homlokzatra alapvetően bézs színben 3 cm vastagságú szerelt kőlapokat ajánlanánk, de a lehetőségek több mint 20féle variációt rejtenek: mészkő, travertin, homokkő, gránit, stb.

Kültéri burkolatok tekintetében a széles választék és formavilág ad változatos lehetőségeket:

kockakövek és burkolólapok különféle érdesítésű, csúszásmentes felületekkel (bazalt, andezit, porfír, gránit, stb).

Beltéri kereskedelmi terek burkolatához kifejezetten kopásálló anyagot ajánlunk, így a gránit a leggyakrabban használt anyag. Több mint százféle színben létezik, így remek harmóniát lehet találni egy-egy szín kapcsolatában. A lehetséges variációknak csak a képzelet szab határt.

Üzletek padlóburkolatai elsősorban gránitok, de a kvarcitok és a palák is ide tartozhatnak. Falburkolatoknak és díszítőelemekként átvilágítható kövek, mozaikok igényes belsőt varázsolhatnak!

Irodai terek burkolatait tekintve elsősorban a recepciók, folyosók területein jelenik meg padló és falburkolat anyagaként a kő. Nagyobb igénybevétel esetében itt is a gránitot ajánljuk, de igénybevételtől függően alkalmas lehet a mészkő vagy a márvány is.

Otthonok, lakások díszeként a meleg hatású bézs márvány, mészkő burkolatok, vagy az elegáns gránit ad variációs lehetőséget. Számos exkluzív kővel (márványok, különleges gránitok, csillogó palák, kvarcitok, onyxok) igen egyedi igények is kielégíthetők, így az átvilágítható kövek, vagy akár mozaikok felhasználásával valósíthatjuk meg álmaink otthonát. Egyedi konyhák, fürdőszobák gránitpultok beépítésével válhatnak varázslatossá!

 

Kérje árajánlatunkat!

 

Referenciáink

 

Galéria

Ugrás a kezdölapra      Gránit, márvány, mészkő, terméskő, gránitmosdótálak, sírkő, mediterrán kövek, kockakő, bazalt, porfír, kvarcit, homokkő, - Difference Kft Ugrás a lap tetejére

Hívjon bizalommal!

Tel: +36 (30) 383-3028

Email címünk:
difference@difference.hu

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!